Over Petra

/Over Petra
Over Petra2019-02-19T18:31:55+00:00

Petra Cremers Fotografie

Petra Cremers
Copijnlaan 13
3737 AV Groenekan
M: 06 28520393
E: info@petracremersfotografie.nl
KvK: 30162521

Geïnteresseerd in mijn werk als tekstschrijver?
Ga naar: www.bureaupeecee.nl

Ik schrijf met enige regelmaat over taal en andere kwesties. U kunt mijn blog hier lezen.

Over Petra

Al ruim twintig jaar is schrijven mijn passie. De kunst om een verhaal op een heldere manier te vertellen en de gewenste boodschap op een aansprekende manier over te brengen.

Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde heb ik tien jaar in het onderwijs gewerkt als docent Nederlands. Vervolgens ging ik als freelance verslaggever aan de slag. Tegenwoordig werk ik als tekstschrijver, maar ook als educatief auteur, en schrijver van levensverhalen en biografieën.

Fotograaf

Steeds vaker stond ik voor de vraag om tekst en beeld te combineren. Vandaar dat ik heb gekozen voor een 4-jarige opleiding tot fotograaf bij Fotoschool Statief in Utrecht.

Zo is een nieuwe passie ontstaan. Ik wil nog steeds verhalen maken, maar steeds vaker vooral met beelden.

Workshops fotografie

En ik heb ontdekt hoe leuk en inspirerend het is om samen te fotograferen. Daarom organiseer ik workshops fotografie: individueel (bijvoorbeeld om je camera te leren kennen), in groepjes, aan de hand van een thema of geheel op maat. Klik hier voor de mogelijkheden.